Προφίλ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1981 από τον Απόστολο Μυλωνά και στελεχώνεται από μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, σύμβουλους ακινήτων και ένα έμπειρο νομικό τμήμα. Η ΜPAdomus δραστηριοποιείται στο χώρο των μελετών, κατασκευών, διαχείρισης ακινήτων και εφαρμογών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Σε συνεργασία με την MPAdomus Germany διαχειριζόμαστε πάνω από 400 ακίνητα και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πελάτες μας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Νέες Κατασκευές και ανακαινίσεις: Η ΜΡΑdomus ειδικεύεται στην εύρεση κατάλληλου οικόπεδου και στην εκπόνηση αρχιτεκτονικής και στατικής μελέτης, με βάση πάντα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Χρησιμοποιούμε υλικά νέας τεχνολογίας για να εξασφαλίσουμε την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις από την έκδοση της οικοδομικής άδειας μέχρι την κατασκευή. Ενδεικτικά κατασκευάζουμε κτίρια κατοικιών και γραφείων, οικοδομικά συγκροτήματα, βιομηχανικές και ξενοδοχειακές μονάδες, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών και εμπορικά καταστήματα. Επίσης αναλαμβάνουμε κάθε είδους ανακαινίσεις σε κατοικίες, καταστήματα ή κτίρια (εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου).

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας:  Αναλαμβάνουμε άδειες λειτουργίας φωτοβολταϊκών και αιολικών πάρκων, μελέτη και εγκατάσταση νέων μονάδων καθώς και έτοιμες μονάδες (πάρκα) προς πώληση. Επίσης εγγυόμαστε την σωστή συντήρηση/επίβλεψη των μονάδων.

Real Estate & Διαχείριση Ακινήτων:  Έχουμε στην διαχείριση μας ένα πλούσιο portfolio από ακίνητα όλων των ειδών, οικόπεδα εντός και εκτός σχεδίου, έτοιμες κατοικίες, εμπορικά κτίρια και γραφεία, καθώς και επιχειρήσεις διαφόρων ειδών σε λειτουργία. Για τουριστικές επενδύσεις η εταιρεία μας διαθέτει ξενοδοχεία προς πώληση σε όλη την Ελλάδα. Μπορούμε να προσφέρουμε νομικές υπηρεσίες για την ενοικίαση ή πώληση του ακινήτου καθώς και εύρεση αγοραστή ή ενοικιαστή. Παρέχουμε επίσης τεχνικές υπηρεσίες για την συντήρηση/ανακαίνιση των κτιρίων (ηλεκτρολογικές, υδραυλικές, κλιματισμό).

“Η χώρα μας αποτελεί «πρόσφορο έδαφος» για επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων. Όλο και περισσότεροι ξένοι επενδυτές δρούν στην Ελλάδα εκμεταλλευόμενοι την γεωγραφική θέση, το κλίμα και τις προυποθέσεις για επενδύσεις που προσφέρει. Λειτουργώντας από τα νέα μας γραφεία σε Αθήνα και Βερολίνο, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένων λύσεων. Στην MPAdomus η εμπειρία 30 ετών συναντάει την όρεξη για δημιουργία, την πρωτοτυπία και την απόλυτη συνέπεια.”

Πάνος Μυλωνάς         
Managing Director